Design meubelen van de meest luxe en exclusieve merken, zoals Dôme Deco en Eichholtz vind je bij Solfelt

Design meubelen van de meest luxe en exclusieve merken, zoals Dôme Deco en Eichholtz vind je bij Solfelt

Eichholtz is een wereldwijd bekende merknaam met collecties die variëren van klassiek tot verfijnd en innovatief tot vintage meubelen. Het zorgvuldig geselecteerde assortiment van Solfelt omvat hoogwaardige banken, fauteuils, eetkamerstoelen, loveseats, krukken en meer. Bovendien heeft Solfelt één van de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen.

Van stukken met luxueuze diepe knoopsluiting en eigenzinnige pijpen tot klassieke stukken met een enorm comfort en een klassieke stijl. Solfelt heeft een scala aan kleuropties en stijlen die zowel trendy als veelzijdig zijn dit seizoen. Wat betekent dat ze nog vele seizoenen bewonderd zullen worden. Een aanwinst voor het interieur.

Eichholtz stoelen via Solfelt #design #designmeubelen #stoel #eichholtz #solfelt

Fraaie meubelstukken voor het interieur

Niets straalt verfijning uit zoals de Eichholtz-zitgroep. De fraaie meubelstukken bieden een mooie aanvulling op elk interieur. De stoelen van Eichholtz zijn met de hand gemaakt, zodat een strak design kan worden gegarandeerd. Solfelt is er niet alleen zeker van dat de Eichholtz stoelen de living zullen verrijken, maar ook dat ze sterk en comfortabel zullen blijven.

Fleur je stemming, huis en stijl op met de fraaie collectie Eichholtz meubelen van Solfelt

De Eichholtz-collectie is zeer gevarieerd en fleurt elk huis op in welke stijl dan ook: van een klassieke- of vintage stijl, tot een verfijnd- of innovatief interieur. Wanneer je kiest voor Eichholtz stoelen, lampen en spiegels krijgt het interieur een fraaie make-over. Of misschien wil je een vleugje modern chic toevoegen met heldere en chique accessoires? Ook dan is Eichholtz een perfecte keuze. De zorgvuldig uitgekozen collectie van Solfelt brengt stijl in huis en geeft het interieur een elegante make-over.

Anderen lazen ook: