Bent u op zoek naar moderne inspiratie als aanvulling op uw interieur?

Bent u op zoek naar moderne inspiratie als aanvulling op uw interieur?

We hebben een grote selectie stijlvolle en opvallende moderne hanglampen waar je doorheen kunt bladeren in veel verschillende maten, kleuren en designs. Moderniseer je hele huis door je moderne hanglamp te mixen en matchen met je andere moderne wand-, vloer- of tafellampen, dit maakt echt een statement! Onze moderne hanglampen kunnen de perfecte aanvulling zijn op uw woonkamer, studeerkamer, keuken of eetkamer. Bekijk vandaag nog onze opvallende moderne hanglampen!

Praktische en energiezuinige moderne tafellampen en hanglampen voor elke ruimte

Op zoek naar een nieuwe moderne tafellamp om een ​​statement te maken in je huis? Blader door onze grote collectie moderne hanglampen van hoge kwaliteit in veel verschillende ontwerpen en afwerkingen die passen bij uw persoonlijke flair. Overweeg een moderne hanglamp in zwart en wit om een ​​praktisch en toch creatief monochroom effect te geven dat uw studeerkamer, woonkamer, slaapkamer of elke kamer complimenteert! Glamoureus en veelzijdig, pas uw moderne hanglampen aan met een van onze decoratieve gloeilampen om een ​​interessant brandpunt in de kamer te maken, verkrijgbaar in zowel LED-lampen als halogeenlampen. Als alternatief kunt u in stijl blijven met een moderne hanglamp met slanke ingebouwde LED's om te besparen op energiekosten en stijlvol te blijven. Moderne hanglampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende media om u te inspireren, zoals draadframes, glas of LED-striplampen in ongebruikelijke vormen om een ​​opvallend ontwerp te creëren. 

Hoe kies je de beste industriële hanglampen?

Met zo'n groot aantal vormen, kleuren, stijlen en maten opties voor hangende verlichting kan het overweldigend zijn om de perfecte hanglamp voor uw ruimte te kiezen. Om u te helpen bij het vinden van de perfecte hanger, zijn hier een paar dingen om te overwegen.

  • Overweeg de grootte van de kamer - De grootte van een hanger moet worden aangepast aan de grootte van de kamer. Grotere kamers profiteren van hangers met grote drum kappen, terwijl kleinere hanglampen goed werken in kleinere ruimtes.

  • Omgevings- of taakverlichting: bij het kiezen van hangende verlichting voor een gebied, is het belangrijk om rekening te houden met het natuurlijke licht en andere verlichtingsarmaturen in de kamer. Als de ruimte omgevingsverlichting nodig heeft, richt je dan op hangende verlichting met een transparante kap, zichtbare lamp of abstracte LED-armaturen met meerdere lampen. Kies voor taakverlichting voor cilinder-, kegel- en druppelvormige hangende verlichtingsarmaturen voor een meer gericht licht.

  • Een aanvulling op de inrichting of opvallen: als de kamer een samenhangende uitstraling heeft, ga dan naar hangende hanglampen die bij die stijl passen. U kunt ook een hanglamp kiezen die opvalt en als middelpunt van de kamer dient.

Moderne en eigentijdse hanglampen in elke kleur en elke afwerking

Het vinden van de juiste kleur en afwerking voor uw hangende verlichting is de sleutel om het karakter van het ontwerp van uw ruimte te ontsluiten. Denk aan de andere armaturen in uw kamer en de afwerkingen en kleuren van uw meubels en decor. Afhankelijk van deze factoren, wil je misschien een hangende verlichting kiezen die contrasterend is om drama toe te voegen, of een blend voor consistentie.

Anderen lazen ook: